Σε εορταστικό κλίμα και με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού ομίλου «Αστέρας Πεύκης» στο δημοτικό Θέατρο Πεύκης, παρουσία του Δημάρχου Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Τάσου Μαυρίδη. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την παρουσία του συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα του δήμου, αλλά και τον ίδιο τον Πρόεδρο κ. Κασάπογλου Δημήτρη, γιατί όπως είπε τα παιδιά του δήμου μας, είναι το μέλλον της πατρίδας μας και η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Επομένως, όσοι σχετίζονται με την εκπαίδευση και αγωγή των παιδιών μας, χρειάζονται και θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση μας και την ηθική επιβράβευση μας, ανέφερε ο κ. Μαυρίδης. Ενώ ακόμη πρόσθεσε ότι ο  Αθλητικός Όμιλος «Αστέρας Πεύκης» αποτελεί έναν πολύ δραστήριο σύλλογο και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. 
 
«Επ’ ευκαιρίας της εκδήλωσης αυτής, θέλω να αναφέρω ότι ο δήμος μας έχει ήδη καταθέσει στα αρμόδια Υπουργεία Περιβάλλοντος και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ολοκληρωμένη μελέτη για την ανακατασκευή του αθλητικού χώρου «Χρήστος Μωραϊτης», στον οποίο φιλοξενούνται αθλητικές διοργανώσεις του «Αστέρας Πεύκης», ενώ δεσμεύομαι προσωπικά ότι ο Δήμος προγραμματίζει ειδική εκδήλωση για να βραβευτούν αθλητές που έχουν διακριθεί σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό ή και σε παγκόσμια αθλητικά δρώμενα.»
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του αθλητικού ομίλου «Αστέρας Πεύκης» κ. Κασάπογλου, απένειμε στον Δήμαρχο Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδη, μια αναμνηστική πλακέτα ως ευχαριστήρια ένδειξη προς το πρόσωπο του για την αγαστή συνεργασία που έχουν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και την βοήθεια που προσφέρει, μέσω του θεσμικού του ρόλου, σε όλες τις δράσεις του ομίλου.
 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.