Εμφάνιση afisa run & fun.jpg

Τρέχουμε για καλό σκοπό!
  • Αυτή την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου συμμετέχουμε στο 4ο ATTIKA Run&Fun grand prix και ενισχύουμε με τρόφιμα και φάρμακα τις Κοινωνικές Δομές της Λυκόβρυσης - Πεύκης.
  • «Όλοι μαζί στηρίζουμε το πνεύμα του αθλητισμού και του ανθρωπισμού», τονίζει ο Δήμαρχος κ. Τάσος Μαυρίδης.


Από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ξεκινά το φετινό 4ο ATTIKA Run&Fun grand prix την προσεχή Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα εκκίνησης του αγώνα στις 10.00 π.μ. από το Δημοτικό Στάδιο Στίβου & Ποδοσφαίρου στην οδό Δημοκρατίας και Πλάτωνος στην Πεύκη σε συνδιοργάνωση του Δήμου,  του ΠΕ.Α.Π. και του FEEL GOOD Sports Club σε αγώνες των 1000m, 5km,10 km.
«Αυτή την Κυριακή τρέχουμε για καλό σκοπό και ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας», επισημαίνει ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης. «Καλούμε όλοι την πόλη να συμμετάσχει στον αγώνα φέρνοντας τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών μας όπως είναι άλλωστε και ο στόχος των διοργανωτών που πραγματοποιούν σειρά ανάλογων αγώνων σε Δήμους της Αττικής με στόχο την ενίσχυση των Κοινωνικών τους Δομών. Περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου όλη την πόλη να τρέξει μαζί μας, στηρίζοντας ενεργά το πνεύμα του αθλητισμού και του ανθρωπισμού».
Στο 4ο ATTIKA Run&Fun grand prix έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν γνωστοί καλλιτέχνες (άνθρωποι της Show Biz), ο Σύλλογος Ολυμπιονικών, γνωστοί αθλητές και δημοσιογράφοι.
Συγκεκριμένα:
- Ο Σύλλογος Ολυμπιονικών, η πρόεδρος κ. Βούλα Κοζομπόλη και η αντιπρόεδρος κ. Εύη Μωραϊτίδου.
- Οι καλλιτέχνες κ. Κώστας Καραφώτης, κ. Αλέξης Γεωργούλης, και κ. Νίκος Βουρλιώτης
- Η δημοσιογράφος κ. Μαρία Μπεκατώρου
- Οι γνωστοί πρωταθλητές /Ολυμπιονίκες κ. Φανή Χαλκιά, κ. Κώστας Νακόπουλος, κ. Μαρία Πολύζου /Marathon Team και το GR RUNNING CLUB του κ. πήλιου Ζαχαρόπουλου.
Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες έχουν την μορφή μίνι πρωταθλήματος με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων στη βάση της κατάταξης /επίδοσης στον κάθε αγώνα, (λαμβάνονται υπόψη οι 3 καλύτεροι αγώνες).
Επίσημοι χορηγοί: AMSTEL FREE, μεταλλικά νερά VIKOS όπως επίσης και χορηγοί επικοινωνίας: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, runningnews.gr, ACTION 24 (T.V.), Επένδυση.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.