Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακος ριεκα
Να υπερασπιστεί το 2-1 επί της Ριέκα καλείται το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός, με τον Μπεσνίκ Χασί να κάνει σκέψεις για αλλαγές.
Ο Κώστας Φορτούνης φαίνεται να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, πιθανότατα αντί του Μάρκο Μάριν, ενώ στην ενδεκάδα είναι πιθανό να βρεθεί και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας αντί του  Ομάρ Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας. 
Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένοντα εκπλήξεις. Ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα, ο Ρομαό θα ξαναπαίξει στόπερ δίπλα από τον Ρέτσο, ο Κούτρης θα διατηρηθεί σε θέση αριστερού μπακ, οι Ζιλέ και Οφόε θα είναι στο κέντρο, ο Καρσελά δεξιά και ο Σεμπά αριστερά, με τον Μπεν στην κορυφή της επίθεσης. 
Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Ανδρούτσο, Ανσαριφάρντ, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτη, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Γιαννιώτη, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρη, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσο, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπη, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.
Εκτός επειδή είναι ανέτοιμοι είναι Ταχτσίδης και Μποτία, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Εμενίκε, Ελιουνούσι και Μάρτινς.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.