Χριστούγεννα προ των πυλών και ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης ετοιμάζεται να φορέσει το γιορτινά του για να υποδεχτεί τη γέννηση του Θεανθρώπου.
Η μεγάλη γιορτή ξεκινά με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον κήπο του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης με τον Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη και τον Πρόεδρο του ΠΕΑΠ Χρήστο Φωτίδη να προσκαλούν όλη την πόλη της Λυκόβρυσης Πεύκης στο εναρκτήριο λάκτισμα των Χριστουγέννων στις 19:00 το απόγευμα.
Η μεγάλη γιορτή υποδοχής του Χριστουγεννιάτικου πνεύματος θα συνεχιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα  με τη Brillante Classic Orchestra και τη νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης σε ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας της Κατερίνας Βαφειάδου.
Τραγούδι και διδασκαλία χορωδιών από τη Ντέπυ Σακκελαρίου με το μοντέρνο σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης.
Συμμετέχει το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων – guest star ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.
Για τους μικρούς φίλους του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης και του Νομικού του Προσώπου ΠΕΑΠ μία δεύτερη γιορτή θα πραγματοποιείται στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης (κάτωθι του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης) με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα, κατασκευές χριστουγεννιάτικων στολιδιών με την ευγενική προσφορά του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Ευρωγνώση Πεύκης”.
Σας περιμένουμε όλους να ανάψουμε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στον Δήμο μας, όλοι μαζί, μία οικογένεια στην πόλη μας, τη Λυκόβρυση Πεύκη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.