Τις πληγείσες περιοχές των Δήμων Μάνδρας – Ειδυλλίας και Μεγαρέων επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, όπου από τις πρώτες πρωινές ώρες κλιμάκια των υπηρεσιών και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιλίου συνδράμουν με προσωπικό και μηχανολογικό εξοπλισμό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους σε αυτήν την φονική πλημμύρα, την αμέριστη συμπαράστασή μου στους πλημμυροπαθείς και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Είμαστε εδώ, για να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και να παρέχουμε τη βοήθειά μας, αυτές τις δύσκολες ώρες.
Η πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει, έτσι ώστε να προχωρήσουν τάχιστα οι διαδικασίες καταβολής αποζημιώσεων και η αποκατάσταση των ζημιών των πληγέντων, καθώς επίσης, να προβεί σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να θωρακιστεί η Δυτική Αττική από τα πλημμυρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών και να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.»


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.