Το ζήτημα της επέκτασης των δραστηριοτήτων της Σχιστήρια Μαρμάρων Αθηνών ΑΕ στη δημοτική κοινότητα της Λυκόβρυσης αποτελεί θέμα που εστιάζει ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης με στόχο τη διατήρηση του αστικού χαρακτήρα της Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και ο  αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Νικολιδάκης προσκαλούν σε  ενημερωτική εκδήλωση την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης και ώρα 11:00 το πρωί.
Η Δημοτική Αρχή αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στις θέσεις και τις απόψεις των Φορέων, Συλλόγων και πολιτών της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διοίκηση ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο, και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη έφερε το θέμα ως έκτακτο σε δημοτικό συμβούλιο. Το τελευταίο αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει στην κατάρτιση ολοκληρωμένου φακέλου με στόχο την προσφυγή του Δήμου κατά των αποφάσεων αδειοδότησης για την λειτουργία, την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης «Σχιστήρια Μαρμάρων Αθηνών Α.Ε.». Ταυτόχρονα, ο Δήμος κινεί κάθε άλλο ένδικο μέσο προκειμένου να προστατέψει τη διατήρηση του αστικού χαρακτήρα της Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.