Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου ορκίστηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αμέσως μετά την ορκωμοσία του κ. Κωνσταντίνου τόνισε ότι,

«Είναι μεγάλη τιμή για τον Δήμο Αμαρουσίου, ένας τέτοιος άνθρωπος κύρους, με αρχές και αξίες, ο οποίος υπηρέτησε και υπηρετεί τον αθλητισμό να αναλαμβάνει σήμερα Δημοτικός Σύμβουλός στην πόλη μας.

Είμαι σίγουρος ότι και από αυτήν τη θέση ευθύνης έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και αγάπησε, δίνοντας όπως μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα τον καλύτερο του εαυτό.

Φίλε Βασίλη, σου εύχομαι καλή και εποικοδομητική θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο και με την δική σου συνεισφορά θα πάμε την πόλη μας ακόμα ψηλότερα».

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνου εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια επισημαίνοντας ότι,

«Το Μαρούσι επί των ημερών του Γιώργου Πατούλη έχει γίνει μια ανθρώπινη πόλη αντάξια της ιστορίας της και των προσδοκιών των Μαρουσιωτών.

Από τη νέα θέση ευθύνης που αναλαμβάνω θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου θα φανώ αντάξιος της θέσης που μου παραδίδεις και θα υπηρετήσω τις κοινές μας αξίες στο ακέραιο.

Στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και που ξεκίνησα την αθλητική μου καριέρα έχω να δώσω πολλά και είμαι βέβαιος ότι με την δική σου καθοδήγηση έχουμε να προσφέρουμε στα αθλητικά δρώμενα και στη νεολαία της πόλης μας μοναδικές στιγμές».

Στην τελετή ορκωμοσίας παρέστησαν, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σταθούλης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου κ. Γιώργος Διδασκάλου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.