Αποτέλεσμα εικόνας για gevrgantas giorgos
Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 3 μήνες από την κατάθεση Επίκαιρης Επερώτησης 37 Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για το ζήτημα των φωτογραφικών προκηρύξεων στις θέσεις Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων. Με συγκεκριμένα παραδείγματα καταδείξαμε ότι οι προκηρύξεις δεν ακολούθησαν ενιαίους κανόνες αλλά διαφοροποιήθηκαν ανά θέση ανάλογα με τους προεπιλεγέντες από τους Υπουργούς υποψηφίους.

Προφανώς, η κ. Γεροβασίλη δεν αισθάνεται την υποχρέωση να απαντήσει στις σοβαρές καταγγελίες που έγιναν από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν και αποκαλύπτουν τις μεθοδεύσεις για την επιλογή κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε θέσεις ευθύνης με τετραετή θητεία που στοχεύουν στη δέσμευση της επόμενης κυβέρνησης.

Εκτός αυτού, πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης  “η εκπόνηση μελέτης από ειδικούς εμπειρογνώμονες” για την ολοκλήρωση της δήθεν μεταρρύθμισης.

Η κ. Γεροβασίλη οφείλει να έρθει άμεσα στη Βουλή και να δώσει τις απαιτούμενες εξηγήσεις στις τεκμηριωμένες καταγγελίες που κάναμε. Σε διαφορετική περίπτωση ας ακυρώσει τη φωτογραφική αυτή διαδικασία που υπονομεύει κάθε έννοια αντικειμενικότητας και αξιοκρατίας και εμπαίζει τους πολίτες οι οποίοι αξιώνουν μία πραγματικά ακομμάτιστη δημόσια διοίκηση».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.