Την Πρεσβεία της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα επισκέφτηκαν τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Αυτοδιοικητικού Δικτύου Στήριξης του Παλαιστινιακού Ζητήματος, την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, όπου συναντήθηκαν με τον Πρέσβη Marwan Emile Toubassi αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Λωρίδα της Γάζας και στα Παλαιστινιακά Κατεχόμενα Εδάφη, τις αποτρόπαιες και φρικιαστικές πράξεις βίας των Ισραηλινών δυνάμεων, που είχαν ως αποτέλεσμα το αιματοκύλισμα των Παλαιστινίων, με δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες.
Μετά από διεξοδική συζήτηση, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δικτύου συμφώνησαν:
  1. Να αποστείλουν Σχέδιο Ψηφίσματος στους Δήμους - Μέλη του Αυτοδιοικητικού Δικτύου  Στήριξης του Παλαιστινιακού Ζητήματος, προκειμένου να λάβει την έγκριση των Δημοτικών τους Συμβουλίων.
  2. Την ανάρτηση της Παλαιστινιακής Σημαίας στα Δημαρχεία των Δήμων – Μελών του Αυτοδιοικητικού Δικτύου Στήριξης του Παλαιστινιακού Ζητήματος.
Στη συνάντηση με τον Πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα Marwan Emile Toubassi, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας Ιλίου Γιάννης Χαραλαμπόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.