Ο Δήμος Ιλίου υλοποιεί και φέτος το Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης, που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει ποιοτική και ασφαλή απασχόληση στα παιδιά, που οι γονείς τους εργάζονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Το πρόγραμμα απευθύνεται στα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2006 έως το 2012, υλοποιείται από παιδαγωγούς ειδικούς στη βιωματική απασχόληση και περιλαμβάνει εκπαιδευτικές, αθλητικές, πολιτιστικές, δημιουργικές δραστηριότητες και εκδρομές.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.sportscultureilion.gr, που δημιούργησε ο Δήμος Ιλίου για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων και θα ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:
  1. Από την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 θα τεθεί σε λειτουργία η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής, μέσω της ιστοσελίδας www.sportscultureilion.gr.
  2. Από τη Δευτέρα 4 Ιουνίου και έως την συμπλήρωση των διαθέσιμων θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές τους και μέσω του αρμόδιου Γραφείου Αθλητικών Προγραμμάτων (Νέστορος 101, 1ος όροφος), Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 – 14:30, Δευτέρα και Τετάρτη 18:00 – 20:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον κύριο Αριστοτέλη Πέτσα στο τηλέφωνο 2102691625.

Η οικονομική συμμετοχή ορίζεται συμβολικά για κάθε παιδί στα 30€ για το σύνολο του προγράμματος και οι θέσεις θα καλυφθούν κατά προτεραιότητα από παιδιά δημοτών και κατοίκων του Δήμου Ιλίου.
Διάρκεια προγράμματος:
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 έως και την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, καθημερινά (εκτός Σαββάτου & Κυριακής), από τις 07:00 έως τις 16:00.
Σχολεία υλοποίησης προγράμματος:
  • 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, Γρηγορίου Ε΄38 (περιοχή Αγ. Φανουρίου)
  • 9ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, Λ. Πετρουπόλεως 76 (περιοχή Μιχελή)
  • 11ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, Λ. Παλατιανής 2 - 6 (περιοχή Παλατιανής)
  • 12ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, Αργυροκάστρου 51 (περιοχή  Αγ. Νικολάου)
Απαραίτητα δικαιολογητικά:
  1. Πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση παιδιάτρου για δυνατότητα άθλησης του παιδιού.
  2. Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ ή μισθωτήριο κατοικίας για βεβαίωση διεύθυνσης κατοικίας (για τους δημότες Ιλίου αρκεί η αστυνομική ταυτότητα).
  3. Βεβαίωση εργασίας των γονέων ή ασφαλιστικού φορέα.
  4. Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης – Α.Μ.Κ.Α. του παιδιού.
  5. Οποιοδήποτε έγγραφο, στο οποίο να εμφανίζεται το Α.Φ.Μ του γονέα.
  6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους ετεροδημότες.
  7. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας Γονέα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.