Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές στο Άλσος Βαρβαρέσου και τον Ιούλιο. Από την Πέμπτη 12/7 έως και την Κυριακή 15/7 το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης διοργανώνει διπλές προβολές για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη είσοδο.
Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 12/7 το πρόγραμμα ξεκινά στις 20:30 με την παιδική ταινία: «Γατο…Συμμορία: Η Αρχή» και συνεχίζεται στις 22:00 με την ταινία μυστηρίου «Νυχτερινό Κέντρο για τη Λισαβόνα». Την Παρασκευή 13/7 στις 20:30 προβάλλεται ξανά η παιδική ταινία «Μάγια η Μέλισσα: Η Ταινία», ενώ ακολουθεί στις 22:00 η κωμωδία «Η γυναίκα με τη λεοπάρδαλη». Για το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η προβολή της παιδικής ταινίας «Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές» (20:30) και της ελληνικής κοινωνικής ταινίας «Ο Αόρατος». Το πρόγραμμα των προβολών για τον Ιούλιο ολοκληρώνεται την Κυριακή 15/7 με τις ταινίες «Οι Φύλακες του Χρυσού Αυγού» (20:30) και η «Ρώσικη Κιβωτός (22:00).»
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Μετά τη μαζική προσέλευση στις προβολές του Ιουνίου, περιμένουμε και πάλι τους συνδημότες μας στο Άλσος Βαρβαρέσου στις νέες κινηματογραφικές βραδιές. Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης και το ΚΟΙΠΑΠ σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη έχουμε ξεκινήσει κάτι πολύ όμορφο που με την αγάπη του κόσμου, πιστεύω ότι θα καθιερωθεί.»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.