Με επιτυχία υλοποιείται και εφέτος το Πρόγραμμα “Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης: Διακοπές στην Πόλη 2018 ” για παιδιά ηλικίας 6 έως 13 ετών.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου και λειτούργησε καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 07:00 ως τις 16:00 με σημαντική συμμετοχή μαθητών. Η πρώτη περίοδος πραγματοποιήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Πεύκης και ολοκληρώθηκε στις 6 Ιουλίου και η δεύτερη πραγματοποιήθηκε στο  2ο Δημοτικό σχολείο Πεύκης και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 27 Ιουλίου.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με το Πρόγραμμα: «Οι δημοτικές πολιτικές που αφορούν τις οικογένειες και τα παιδιά της Λυκόβρυσης- Πεύκη αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο μας. Και αυτό το καλοκαίρι υλοποιήσαμε το Πρόγραμμα Διακοπές στην Πόλη για τα παιδιά που παρέμειναν εδώ μέρος του καλοκαιριού, όπως επίσης ένα πρόγραμμα συνεργασίας της Δημοτική μας Βιβλιοθήκης με την Εθνική Βιβλιοθήκη.
Επίσης, φροντίζουμε κάθε χρόνο να εμπλουτίζουμε τις δυνατότητες, όπως έγινε εφέτος με τις κινηματογραφικές προβολές στο Άλσος Βαρβαρέσου. Για το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης αξίζουν συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Γκαραβέλλα που είχε την ευθύνη της υλοποίησης, στους εργαζόμενους στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και σε όλους όσοι εργάστηκαν εφέτος στο Πρόγραμμα».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.