Αποτέλεσμα εικόνας για νδ


«Η μόνη ανακοίνωση που αναμένουν οι πολίτες απο την κυβέρνηση είναι αυτή του αριθμού των αγνοουμένων» σημειώνουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στην ανακοίνωση του Μαξίμου.
Ειδικότερα, νωρίτερα το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού  είχε αναφέρει: «Ντροπή που ανήκει αποκλειστικά στον αρχηγό της  είναι η προσπάθεια της ΝΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων».
«Την ώρα που ακόμη ψάχνουμε τους νεκρούς μας, η ΝΔ με τα ΜΜΕ που την στηρίζουν έχουν επιδοθεί σε απίστευτη τυμβωρυχία με μόνο στόχο το πολιτικό όφελος», σημειώνει στην ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τη στάση που κρατά εν μέσω της τραγωδίας που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.
«Δεν υπάρχει προηγούμενο κρίσης όπου η ενημέρωση για όλα τα δεδομένα της τραγωδίας να ήταν τόσο άμεση και μάλιστα από τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος έκανε έκτακτη ενημέρωση στις δυο και μισή, αμέσως μόλις έφτασαν στο κέντρο επιχειρήσεων οι πρώτες πληροφορίες για το μέγεθος της καταστροφής» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.