Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
«Δυστυχώς κάποιοι στον Δήμο μας κάνουν πολιτική φωτογραφίσεων και ανακοινώσεων. Πιστεύουν ότι αρκεί να προσέλθουν για λίγα λεπτά σε μια αιμοδοσία, σε μια γειτονιά ή σε ένα Δικαστήριο και να φωτογραφηθούν. Και έτσι αυτομάτως λύνονται όλα τα προβλήματα. Το μοναδικό που λύνεται, όμως, είναι το δικό τους πρόβλημα προβολής.
Σχετικά με το θέμα των εργαζομένων στην καθαριότητα η Δημοτική Αρχή αποδεδειγμένα έχει στηρίξει τους εργαζομένους από την πρώτη στιγμή και μάλιστα σε επίπεδο ουσίας και όχι εντυπώσεων. Αυτό τεκμηριώνεται τόσο από τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, όσο και από τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής.
Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, λοιπόν, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης είχε ορίσει δικηγόρο και σε προηγούμενο Δικαστήριο, αλλά και σε αυτό της 11ης Ιουλίου. Στην πρώτη περίπτωση ζητήθηκε αναβολή, μετά από συνάντηση και αίτημα των ίδιων των εργαζομένων προς τον Δήμαρχο. Στη δεύτερη περίπτωση, η δικηγόρος που ορίστηκε είχε ένα σοβαρό ατύχημα και εξ αυτού του λόγου, ζητήθηκε νέα αναβολή, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από το Δικαστήριο. Επίσης, ο Δήμος εκπροσώθηκε και μάλιστα από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Αντώνη Τσελέντα.
Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, σε συνεργασία με τους ίδιους και το Σωματείο, και αυτό όχι για λόγους ‘φωτογραφικούς’ και ψηφοθηρικούς, αλλά διότι κρίνουμε ότι αυτό είναι δίκαιο και προς το συμφέρον του Δήμου».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.