Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού συμμετείχε με εθελοντές, 3 οχήματα και επικεφαλής τον Πρόεδρό του Βλάσση Σιώμο, στην προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που ξέσπασε σε μικρό αλσύλλιο, μεταξύ των οδών Σχοινούσας και Δονούσας όπισθεν του Δημαρχείου Παλλήνης στο Γέρακα.

Παρόντες στον τόπο της πυρκαγιάς ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος και αρκετοί αιρετοί και εργαζόμενοι του Δήμου Παλλήνης.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κινηθήκαμε και σήμερα πολύ γρήγορα, τόσο το Πυροσβεστικό Σώμα, όσο και η Αυτοδιοίκηση επιτυγχάνοντας να τεθεί άλλη μία φωτιά πολύ γρήγορα υπό απόλυτο έλεγχο και να κατασβησθεί, γεγονός που αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και την κατάσταση επιφυλακής στην οποία βρίσκονται όλες μας οι δυνάμεις.

Συγχαρητήρια σε όλους, στο Πυροσβεστικό Σώμα, τους εργαζομένους και εθελοντές του ΣΠΑΠ, τους αιρετούς και εργαζομένους του Δήμου Παλλήνης για την ταχύτητα επέμβασης και την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν.

Σε όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι συμβασιούχοι του Συνδέσμου μας, που προσελήφθησαν πρόσφατα και τους οποίους για άλλη μία φορά καλωσορίζω,  θα είναι εδώ, τόσο στο βουνό, όσο και στις αστικές και περιαστικές περιοχές των Δήμων μας για να αποτρέψουν ανάλογα συμβάντα, όταν και όποτε είναι αναγκαίο».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.