Θύμα βιασμού από δύο συνομηλίκους, μετά από το παιχνίδι «Δαχτυλίδι της Φωτιάς», κατήγγειλε ότι έπεσε μία 20χρονη στην Ηλιούπολη. 
Πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι που περιλαμβάνει πολλές παρτίδες με τράπουλα. Μετά από κάθε γύρο οι χαμένοι παίκτες πρέπει να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα κάποιοι να χάνουν τις αισθήσεις τους. 
Έτσι έγινε και στην περίπτωση της 20χρονη -σύμφωνα με όσα υποστήριξε η νεαρή κοπελα-, η οποία έπαιξε το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» μαζί με τους δύο ακόμη 20χρονους φίλους της. Μετά, λοιπόν, από κάποιους γύρους και πολύ αλκοόλ, η 20χρονη κοπέλα άρχισε να χάνει την επαφή με το περιβάλλον και στο τέλος τις αισθήσεις της.
Ένας από τους συμπαίκτες της φέρεται ότι προθυμοποιήθηκε να την οδηγήσει στο υπνοδωμάτιο, ώστε να κοιμηθεί. Λίγο αργότερα και ούσα σε κατάσταση μέθης φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τους συνομηλίκους της. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης, με τους δύο 20χρονους να οδηγούνται για μια βραδιά στο κρατητήριο. Μετά τη σύλληψή τους, οι δύο νεαροί φέρονται να κατέθεσαν στην Αστυνομία πως «είχαν πιει υπερβολικά και δεν ήξεραν τι έκαναν».
Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από περίπου 15 ημέρες. 
Δείτε πώς παίζεται το παιχνίδι

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.