Δύο Βρετανίδες τουρίστριες υποστήριξαν πως δέχτηκαν σωματικό έλεγχο και κλείστηκαν σε ένα κηλιδωμένο από αίμα αστυνομικό κελί στην Κέρκυρα, αφού έκρυψαν τα ρούχα ενός Έλληνα άνδρα στην παραλία θέλοντας να κάνουν φάρσα.
Σύμφωνα με την Dailymail, η Σόνα Κλοξ και η Βίκι Αλμπόουν, μάζευαν χρήματα για μήνες μήνες προκειμένου να πληρώσουν τα πακέτα διακοπών τους αξίας 2.000 λιρών, αλλά τελικά οι διακοπές τους καταστράφηκαν όταν η «αβλαβής φάρσα» όπως υποστηρίζουν που πήγαν να κάνουν, πήγε στραβά.
Οι 20χρονες είχαν συναντήσει μια ομάδα ανδρών στην παραλία το Σάββατο 24 Αυγούστου και μετά από ένα απόγευμα μαζί έκρυψαν τα ρούχα ενός από αυτούς μερικές ξαπλώστρες πιο κάτω ενώ εκείνος κολυμπούσε.
Οι Βρετανίδες αναφέρουν ότι αργότερα φυλακίστηκαν χωρίς φαγητό για 24 ώρες και και χρεώθηκαν με 1.600 λίρες σε νομικά έξοδα, αφού κατηγορήθηκαν ότι πήραν ρούχα και ένα Rolex αξίας 400 λιρών.
Οι Βρετανίδες υποστηρίζουν πως δεν πήραν κανένα ρολόι και πως κατηγορήθηκαν άδικα. Είπαν επίσης πως τα τηλέφωνά τους κατασχέθηκαν και τους τα επέστρεψαν για 15 λεπτά την επόμενη μέρα, ώστε να έρθουν σε επαφή με τις οικογένειές τους .
Τους απαγορεύθηκε η τροφή και το φρέσκο νερό μέχρι τις 20:00 την Κυριακή, όπως λένε, ενώ βρίσκονταν ήδη φυλακισμένες για 24 ώρες.
«Μας δόθηκε ένα γεύμα όλο κι όλο και δεν μας παρείχαν καν φρέσκο νερό. Το νερό ήταν ζεστό και βρώμικο. Τα βασικά μου ανθρώπινα δικαιώματα μόλις απομακρύνθηκαν και κανείς δεν νοιάζονταν» είπε η Κοξ. Υποστήριξαν επίσης πως το μικρό κελί ήταν βρώμικο και πως υπήρχαν παντού ίχνη αίματος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.