Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης με στόχο το καλωσόρισμα παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών στη νέα σχολική χρονιά 2018-2019 επισκέφθηκε τα σχολεία του Δήμου. Ο κ. Μαυρίδης με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς δήλωσε τα παρακάτω:
«Η ημέρα που ανοίγουν τα σχολεία, είναι μια από τις πιο όμορφες ημέρες του χρόνου. Η ημέρα που όταν ως μαθητές ξαναβρίσκαμε τους συμμαθητές και τους δασκάλους μας και ξεκινούσε μια σχολική χρονιά που είχε γνώσεις, εμπειρίες, διάβασμα, αλλά και παιχνίδι και γέλιο.

Τα τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στη θέση του Δημάρχου είναι μια πολύ σημαντική ημέρα, διότι η Παιδεία και η Νέα Γενιά του Δήμου αποτελεί βασική προτεραιότητα για εμένα προσωπικά αλλά και για τη Δημοτική μας Αρχή. Για αυτό και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε τα σχολικά κτίρια να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως και οι παιδικές χαρές του Δήμου και οι αθλητικές μας υποδομές.
Ελπίζω αυτή η σχολική χρονιά που ξεκινά να είναι όμορφη και δημιουργική. Εμείς ως Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης θα είμαστε παρόντες, ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα, και με τις πρωτοβουλίες μας να δώσουμε ερεθίσματα για σκέψη και δράση.
Εύχομαι σε όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο σπουδαίο παιδαγωγικό και κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Τέλος εύχομαι στις μαθήτριες και στους μαθητές της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, στις οικογένειές τους: Καλή Σχολική Χρονιά!»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.