Τον Δόκτορα Α.Μ. Χέλμι, μορφωτικό σύμβουλο της Πρεσβείας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης η Πρόεδρος της Κινγηματογραφικής Λέσχης Έλλη Μήτση και η Αντιπρόεδρος Δέσποινα Μεντεσίδου συζητήθηκε η συνεργασία του Δήμου και της Λέσχης με την Ιρανική Πρεσβεία σε επίπεδο πολιτιστικών δράσεων και ιδιαίτερα στον κινηματογράφο, στον οποίο το Ιράν έχει μεγάλη παράδοση, αλλά και σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε μετά τη συνάντηση: «Είχα τη χαρά να συναντήσω σήμερα με τον Δόκτορα Χέλμι και τις δύο κυρίες της Κινηματογραφικής Λέσχης. Συζητήσαμε πιθανές συνέργειες σε πολιτιστικές δράσεις. Όπως έχω ξαναπεί σε καιρό κρίσης, ο πολιτισμός δεν είναι είδος πολυτελείας, αλλά πρώτης ανάγκης. Ιδιαίτερα για έναν Δήμο σαν και τον δικό μας με μεγάλη παράδοση σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε πολλά να κερδίσουμε από τις διεθνείς συνεργασίες για να εμπλουτίσουμε αυτή την παράδοση».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.