Παναθηναϊκός πήγε με πολλές προσδοκίες στην Τούμπα, ωστόσο έχασε εύκολα από τον πολύ ανώτερο ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα άπαντες στην ομάδα να προσγειωθούν ανώμαλα στην πραγματικότητα.


Ναι μεν, οι «πράσινοι» μέχρι τώρα είχαν πετύχει κάτι το εντυπωσιακό, διατηρώντας το αήττητο στο πρωτάθλημα, ωστόσο απέναντι στον Δικέφαλο αποδείχθηκε ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο.

Κι αυτό το διαπίστωσαν πρώτοι ο Γιώργος Δώνης και οι άμεσοι συνεργάτες του, οι οποίοι αποφάσισαν να παρατάξουν το Τριφύλλι με επιθετικούς προσανατολισμούς μέσα στην Τούμπα, κάτι που φάνηκε ότι ήταν λάθος.

Τώρα ο προπονητής καλείται να δουλέψει πολύ στην ψυχολογία των παικτών και είναι μεγάλο στοίχημα το πώς θα διαχειριστεί την επόμενη μέρα, καθώς το «σοκ» απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν ισχυρό για όλους.


Μάλιστα, οι «πράσινοι» δεν έχουν καθόλου χρόνο μπροστά τους για να ανασυνταχθούν, μιας και ακολουθεί το προσεχές Σάββατο νέο ντέρμπι, απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Και τα πράγματα κόντρα στην Ένωση θα είναι δύο φορές δύσκολα για το Τριφύλλι, από τη στιγμή που στο προπονητικό επιτελείο υπάρχει η άποψη ότι οι «κιτρινόμαυροι», αυτή την περίοδο, είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, ή τουλάχιστον αγωνίζονται καλύτερα.   

Γι’ αυτό ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές τόσο στο σχήμα, όσο και σε πρόσωπα. Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται πολύ σοβαρά να επαναφέρει το πιο «σφιχτό» 3-5-2 και να αφήσει πίσω το… τολμηρό 4-4-2 της Τούμπας, το οποίο αποδείχθηκε καταστροφικό. Θα πάει, δηλαδή, πιο συντηρητικά σε αυτό το ντέρμπι ο Έλληνας τεχνικός, θέλοντας να μην πάρει μεγάλα ρίσκα.

Μάλιστα, λέγεται πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα κάνει και κάποιες σημαντικές αλλαγές στην 11άδα, μιας και είχε μετά τον ΠΑΟΚ σοβαρά παράπονα από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν έχουν δικαιώσει τον Έλληνα τεχνικό.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.