Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος βρέθηκε στην Αρκαδία σε ιδιωτική επίσκεψη, είχε ο πρόεδρος της ΝΔ.


Η συνάντηση  έγινε στο σαλόνι του «Αρχοντικού Καλτεζιώτη» στο χωριό Κάψια της Αρκαδίας, παρόντων, μάλιστα των πρώην γραμματέων της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη και Ανδρέα Λυκουρέντζου, όπως και του πρώην υπουργού Νίκου Καλτεζιώτη, αναφέρει το  kalimera-arkadia.gr.

Ο μεν Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αρκαδία για εκδήλωσης στην οποία ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητα του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κατά τη συνάντησή τους, οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής συζήτησαν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, υπό το πρίσμα μάλιστα του συνεδρίου του κόμματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θέτοντας ως  στόχο για τη ΝΔ την αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές, ενώ συζήτησαν και τις προτεραιότητες του κόμματος ενόψει των περιφερειακών εκλογών. Οι εξελίξεις στο γερμανικό CDU βρέθηκε επίσης στο επίκεντρο της συζήτησης, όπως και οι ογκούμενες διαδηλώσεις των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.