Αριστείδης Φλώρος/ Φωτογραφία: Eurokinissi

Τουλάχιστον 15 «υπόπτους» εντόπισε η εισαγγελική έρευνα για τα πλαστά πιστοποιητικά του 39χρονου Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος πέτυχε να διαβεί την πόρτα της εξόδου των φυλακών με 67% αναπηρία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς φθάνει στο τέλος της, με τους δικαστικούς λειτουργούς να καλούν σε ανωμοτί εξηγήσεις 15 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο Αριστείδης Φλώρος.

Ο 39χρονος, ο οποίος έχει ήδη δύο καταδίκες στο πρόσωπο του τόσο για την υπόθεση της Energa-Hellas Power  όσο και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, αποφυλακίστηκε προσκομίζοντας απόφαση του ΚΕΠΑ (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας) βάσει της οποίας είχε αναπηρία (από διάφορες ασθένειες) που έφθανε στο 70%.
Μετά τον «ντόρο» που προκλήθηκε, και τους γιατρούς που βεβαίωναν ότι δεν είχαν υπογράψει τα πιστοποιητικά των ασθενειών, το βούλευμα αναιρέθηκε, και ο Α. Φλώρος επέστρεψε στη φυλακή. Εκτός από τον Α. Φλώρο όμως, στο μικροσκόπιο μπήκαν μετά από παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου πολλές ακόμη αποφυλακίσεις που χρήζουν διερεύνησης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.