Δύο σημαντικά έργα για τη για τη νεολαία και τον αθλητισμό στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης.  
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το Έργο «ΕΞΩΡΑΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ» προϋπολογισμού 500.000,00 € από πόρους του Δήμου, το οποίο αφορά στην ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και άλλες εργασίες στον αθλητικό χώρο. Επίσης για το το Έργο «ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ» προϋπολογισμού 268.000,00€ με πόρους που εξασφάλισε ο Δήμος από το Πράσινο Ταμείο και αφορά στη μετατροπή του προαυλίου χώρου του Γυμνασίου, σε αθλητικού χώρου.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποφασίζουμε τη δημοπράτηση άλλων δύο σημαντικά έργα για τη Λυκόβρυση. Το ένα στο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο χρηματοδοτούμενο από ίδιους πόρους, που κατέστη εφικτό λόγω του νοικοκυρέματος στα οικονομικά του Δήμου μας. Το δεύτερο χρηματοδοτούμενο από το Πράσινο Ταμείο, που επετεύχθη επειδή διεκδικούμε κάθε πιθανή πηγή χρηματοδότησης για να κάνουμε έργα. Συνεχίζουμε με την ίδια ορμή με έργα πνοής και ουσίας για το Δήμο μας».




Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.