Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι ο κ. Νίκος  Γρυπαίος.
Ο κ. Γρυπαίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μανιάτικα και κατοικεί στα Καμίνια. Είναι Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α., ενώ έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά, από το 2010 έως το 2013 και μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής καθώς και σε άλλες Επιτροπές του Δήμου. Επίσης υπήρξε μέλος σε κοινωνικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του καλωσόρισε τον κ. Γρυπαίο στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμμετέχουν στα κοινά Πειραιώτες, οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν στην πόλη που μεγάλωσαν και ζουν. «Ο κ. Γρυπαίος είναι ένας δυναμικός άνθρωπος, ο οποίος έχει γνώση και άποψη για τα θέματα του Πειραιά και διαθέτει εμπειρία στα κοινά της πόλης μας, καθώς υπήρξε αιρετός στον Δήμο Πειραιά κατά το παρελθόν», σημείωσε ο κ. Μώραλης, προσθέτοντας πως είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και ενθαρρυντικό να συμμετέχουν στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς.  «Σταθερός μας στόχος είναι να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση», επεσήμανε ο κ. Μώραλης.

Ο κ. Νίκος  Γρυπαίος σε δήλωσή του τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Γιάννη Μώραλη που με συμπεριέλαβε στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Στόχος μου είναι να μπορέσω να προσφέρω  κι εγώ τα μέγιστα, έτσι ώστε  να είναι ο Πειραιάς μια πόλη πρότυπο. Να γίνει ο Πειραιάς μια από τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης και της Μεσογείου. Είμαι σίγουρος ότι ο Γιάννης Μώραλης θα το πραγματοποιήσει αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.