Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει επιδεινώσει σε μεγάλο βαθμό τους δείκτες ανεργίας της χώρας. Δυστυχώς έχει επηρεάσει περισσότερο τις νεότερες ηλικίες. Αυτό που χρειάζεται η χώρα μας είναι μια πολιτική αλλαγή που θα εκφράσει τους νέους που ονειρεύονται να μείνουν στον τόπο τους αλλά και αυτούς που έφυγαν και θέλουν να γυρίσουν πίσω έτσι ώστε να φτιάξουν τη ζωή τους όπως τη θέλουν.
O τομέας Απασχόλησης και Καταπολέμησης της Ανεργίας των Νέων της ΟΝΝΕΔ διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Πολιτικές Αντιμετώπισης της Ανεργίας των Νέων - τα σύγχρονα δεδομένα και οι προοπτικές», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:00 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (πρώην «Μηχανική Καλλιέργεια») Θηβών 245, Νίκαια. 
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Ιωάννης Βρούτσης, Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ – τέως Υπουργός Εργασίας ,Τομεάρχης Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΝΔ, η Φαίη Μακαντάση Research Analyst στη διαΝΕΟσις και ο Γιώργος Βρεττάκος, Υπεύθυνος Απασχόλησης και Καταπολέμησης της Ανεργίας των Νέων ΟΝΝΕΔ, Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ, Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc.  

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.