Η κα Ειρήνη Κάτρη Μεϊντάση θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Η κα Κάτρη Μεϊντάση είναι Πειραιώτισσα, απόφοιτη της Ιωνιδείου Σχολής. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της διαφήμισης και του μάρκετινγκ,  καθώς είναι ιδιοκτήτρια διαφημιστικής εταιρείας στον Πειραιά. Επίσης είχε θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του 2006 με τον συνδυασμό του κ. Χρήστου Αγραπίδη.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε: «Καλωσορίζω την κα  Ειρήνη Κάτρη Μεϊντάση στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα, η οποία αναπτύσσει επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα στην πόλη μας.  Είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει διάθεση να συμβάλλει στην προσπάθεια μας να αλλάξει προς το καλύτερο η πόλη μας. Χαίρομαι που η κα Κάτρη Μεϊντάση θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», γιατί πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους και αξιόλογους Πειραιώτες με σύγχρονη ματιά για τα πράγματα, να συμμετέχουν στα κοινά της πόλης τους έτσι ώστε να συνεισφέρουν στο να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε».
Η κα Κάτρη Μεϊντάση σε δήλωσή της τόνισε: «Με ιδιαίτερη τιμή και υψηλό αίσθημα ευθύνης συστρατεύομαι με τον  συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, για να αναδείξουμε περαιτέρω τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Πειραιά ως ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσογείου. Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στον τουρισμό και στη ναυτιλία, στους δυο πυλώνες ανάπτυξης, οι οποίοι στηρίζουν την οικονομία διαχρονικά τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Αποτελεί καθήκον και υποχρέωση να συνεχίσουμε όλοι την προσπάθεια που έχει κάνει ο Δήμαρχός μας όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ ότι για άλλη μια φορά ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» θα αξιολογηθεί σωστά από τους δημότες και θα δώσει την ευκαιρία στον Δήμαρχο να συνεχίσει  αυτή την τόσο γενναία και υπερβατική προσπάθεια».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.