Σχετική εικόνα

Με ένα tweet του, ο υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν για το ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, διέψευσε διαρροές ότι αντιτίθεται με την θέση της ΝΔ για το Σκοπιανό.
Οπως σημειώνει η ΝΔ «είναι η απάντησή του στην προπαγάνδα με fake news που διέσπειρε ο κ. Παπαδημούλης και αναπαρήγαγε η ΕΡΤ ότι υπήρξε μια τάχα συνέντευξή του που τον ήθελε δήθεν να αντιτίθεται στη θέση της ΝΔ για το Σκοπιανό».
Το tweet του κ. Βέμπερ έχει ως εξής: «Σέβομαι απολύτως την ευαισθησία του ελληνικού λαού στο ονοματολογικό ζήτημα με την πΓΔΜ. Δεν υπήρξε συνέντευξή μου γι’ αυτό το θέμα. Σέβομαι τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και πιστεύω βαθιά ότι θα οδηγήσει την Ελλάδα σε σταθερότητα και ευημερία, καταπολεμώντας το λαϊκισμό».
Υπενθυμίζεται ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημόπουλης επικαλούμενος συνέντευξη Βέμπερ στο Euractiv είχε γράψει στο twitter του: «Και ο @ManfredWeber , αν και κολλητός του @kmitsotakis, τον «αδειάζει» στηρίζοντας, εμμέσως πλην σαφώς, τη συμφωνία των Πρεσπών. Μετά από μια πολύμηνη καιροσκοπική σιωπή του, λέει Ναι. Έρχεται η Μέρκελ στην Αθήνα, βλέπετε. Η ΝΔ είναι ανάδελφη κ εντός ΕΛΚ;»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.