Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεται η Σπυριδούλα (Πέπη) Γεωργακοπούλου, η οποία θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε την Πέπη στην ομάδα μας, μια δραστήρια πολίτη της Πεύκης. Με την εμπειρία της από τη συμμετοχή στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τις οργανωτικές της ικανότητες μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για την οικοδόμηση ενός σύγχρονου Δήμου με εξαιρετικό εκπαιδευτικό περιβάλλον σε όλες τις σχολικές του μονάδες».

Η Σπυριδούλα (Πέπη) Γεωργακοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, ωστόσο η οικογένειά της μετακόμισε στην Πεύκη όταν ήταν 3 ετών. Σπούδασε Βρεφονηπιοκομική - Ειδική Αγωγή και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, κυρίως ως υπεύθυνη διοικητικής υποστήριξης. Είναι παντρεμένη με τον ιδιωτικό υπάλληλο Γιάννη Μπουρανή, κάτοικο Πεύκης από το 1974, με τον οποίο απέκτησε 3 κόρες: την Αφροδίτη, την Ειρήνη και τη Γεωργία, πλέον μαθήτριες Λυκείου, Γυμνασίου και Δημοτικού αντίστοιχα. Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκίνησε από τους συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και σήμερα υπηρετεί αυτή την υπόθεση ως πρόεδρος του συλλόγου του 1ου Γυμνασίου Πεύκης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.