Βροντερό παρόν από στελέχη της ΔΑΚΕ νοσηλευτικών ιδρυμάτων σε εκδήλωση στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε εχτές 6/9/19.

Κύριοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ο Υπουργός Υγείας κ Βασίλειος Κικίλιας και ο Υφυπουργός κ Βασίλης Κοντοζαμάνης.




*Ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων κ Χρήστος Παπαναστάσης

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο ΓΓ της ΠΟΕΔΗΝ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ νοσηλευτικών ιδρυμάτων  κ Χρήστος Παπαναστάσης , αφού  καλωσόρισε τους υπουργούς ανέλυσε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στα Νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και πως αυτή η κυβέρνηση θα πρέπει να δείξει τα αντανακλαστικά της και να σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους που κρατάνε όντως με αυταπάρνηση τον κοινωνικό ιστό της Χώρας.
Ο Υπουργός αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση και συμφώνησε πως αυτή η κυβέρνηση δεν θα είναι αντιλαϊκή όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν στην ομιλία του ζήτησε,
να υπάρξει νομοθετική  ρύθμιση, η οποία θα διασφαλίζει την απρόσκοπτη εργασία των γιατρών, των νοσηλευτών και των άλλων εργαζόμενων στα νοσοκομεία, απέναντι στα κρούσματα βίας τα οποία έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό. 

«Την υγεία θα την κρατήσουμε όρθια όλοι μαζί και θα την φτιάξουμε όλοι μαζί, νοσηλευτές, γιατροί, εργαζόμενοι στα νοσοκομεία» ήταν το μήνυμα του υπουργού Υγείας

Ο υφυπουργός Υγείας δήλωσε μεταξύ των άλλων , πως αυτή η κυβέρνηση έρχεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα τα οποία άφησαν να ταλανίζονται παλαιότερες κυβερνήσεις.
Στην εκδήλωση έδωσε το παρών πλήθος εργαζομένων σε νοσοκομεία από όλη την Ελλάδας βουλευτές της ΝΔ, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ Ιωάννης Πάιδας και πλήθος άλλων στελεχών .

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.