Λίγες μέρες πριν από την ορκωμοσία για την έναρξη της δεύτερης θητείας του, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης μετέβη στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτείων, όπου και παρέλαβε στις 24 Αυγούστου το μεγάλο διεθνές βραβείο «THE BIZZ AWARDS – BIZZ AMERICAS 2019» για την οργάνωση και λειτουργία του Δήμου, καθώς και τον Δημοτικό σχεδιασμό για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης του Αλίμου.
Τα Bizz Awards αναγνωρίζουν τους επιτυχημένους οργανισμούς και επιχειρήσεις ανά την υφήλιο, που συνεισφέρουν στην καθημερινή ανάπτυξη της τοπικής αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας. Ο αμερικανικός αυτός θεσμός δημιουργήθηκε με στόχο την ανάδειξη των καινοτόμων πρακτικών των μικρών, μεσαίων και μεγάλων οργανισμών όλου του κόσμου, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση στην τοπική και διεθνή κοινότητα.
Τα Βραβεία απονέμονται από τον οργανισμό World Confederation of Businesses (WORLDCOB), έναν φορέα που απαριθμεί 3.500 μέλη σε 130 χώρες του κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή της βραβεύσεως του Δήμου Αλίμου έγινε από τους διοργανωτές χωρίς να έχει θέσει ο Άλιμος υποψηφιότητα για διάκριση! 
Ο Δήμαρχος Αλίμου με την ευκαιρία της λήψης του βραβείου αναφέρθηκε στην πόλη του Αλίμου ως γενέτειρα του μεγάλου ιστορικού της αρχαιότητας Θουκυδίδη και διαβεβαίωσε το σύνολο των μελών του οργανισμού World Confederation of Businesses (WORLDCOB) ότι ο Δήμος Αλίμου θα συνεχίσει να ενισχύει την αναπτυξιακή του πολιτική, όπως ήδη αναγνωρίσθηκε από τους ίδιους, προκειμένου να προσφέρει καλύτερες προοπτικές για τους κατοίκους του, με σεβασμό στο περιβάλλον και διατηρώντας ίσες ευκαιρίες προς όλους.
Τον Δήμαρχο συνόδευσε στο υπερατλαντικό ταξίδι του η Δημοτική Σύμβουλος κ. Γεωργία Πάπας. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.