Ολοκληρώθηκε σε ειδική ημερίδα η παρουσίαση των τριών πρότυπων οδηγών για την πρόωρη σχολική εγκατάλειψη για μαθητές, για γονείς και για εκπαιδευτικούς, που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «URBACT III, Implementation Νetwork» με τίτλο «STAY TUNED - Πρόληψη της πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου» που παρουσίασε ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 στο «Καραπάντσειο» Πολιτιστικό Κέντρο στους Αμπελόκηπους.

Την ημερίδα χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, κος Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόβλημα της σχολικής διαρροής και τις δράσεις του Δήμου για την αντιμετώπιση του θέματος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου ο οποίος ανέλυσε τη διαδικασία υλοποίησης του διακρατικού έργου STAY TUNED στο οποίο συμμετείχε ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT III.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Ανάπτυξης, Οργάνωσης, Προγραμματισμού & Ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Δήμου, στην κ. Αναστασία Δημόκα, τηλ. 2313313681.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.