Ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 24χρονη φοιτήτρια Αναστάσια Γιεστσένκο ο γνωστός Ρώσος ιστορικός, Όλεγκ Σοκολόφ.


Η ομολογία του επιφανούς ιστορικού ήρθε μετά την ανάσυρση μελών του τεμαχισμένου πτώματος της άτυχης φοιτήτριας από τον ποταμό Μόικα, όπου συνελήφθη ο Σοκολόφ έχοντας στην τσάντα του τα κομματιασμένα χέρια της. 

Ο 63χρονος Σοκόλοφ ανασύρθηκε μεθυσμένος από τον ποταμό Μόικα έχοντας στο σακίδιό του δύο κομμένα χέρια και ένα πιστόλι κρότου το Σάββατο και ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την Γετσένσκο, 24 με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.

Ομολόγησε τη δολοφονία: «Φοβερές οι αντιδράσεις της για τα παιδιά μου»

Ο Σοκολόφ ομολόγησε σήμερα το έγκλημά του ενώπιον της δικαιοσύνης , δηλώνοντας ότι έγινε έπειτα από διαπληκτισμό μαζί της.

«Το τελευταίο διάστημα οι αντιδράσεις της ήσαν φοβερές σε σχέση με τα παιδιά μου. Με το που τα ανέφερα άρχισε να εξοργίζεται. Στην συνέχεια χάσαμε τον έλεγχο», δήλωσε ο Σοκολόφ.

Ο επιφανής ιστορικός ομολόγησε επίσης ότι πυροβόλησε την 24χρονη ερωμένη του τέσσερις φορές με τουφέκι μικρού διαμετρήματος.

Ο Σοκολόφ, σύμφωνα με το TASS, έκλαψε τρεις φορές στον χώρο του δικαστηρίου. Την πρώτη μπροστά στις κάμερες και δύο φορές κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, με αποτέλεσμα ο δικηγόρος του να ζητήσει να γίνει ένα μικρό διάλειμμα για να συνέλθει ο πελάτης του.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.