Στις Άγιες μέρες των γιορτών, η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη θα πρέπει να είναι το πρώτο ζητούμενο. Είμαστε χαρούμενοι για το επιτυχημένο Φιλανθρωπικό Τριήμερο Εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε στις 13, 14 & 15 Δεκεμβρίου 2019 στο χώρο του ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ (Πανελλήνια Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων Παιδιών Νοητικά Υστερούντων) στην Άνοιξη, από τον Ροταριανό Όμιλο Διονύσου και τον Ροταριανό Όμιλο Κηφισιάς-Καστρί, υπό την αιγίδα του Δήμου Διονύσου.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι χάρη στη βοήθεια όλων στις 20 Δεκεμβρίου το πρωί, 3.600 λίτρα πετρέλαιο μπήκαν στις δεξαμενές του χώρου που φιλοξενεί τα παιδιά με νοητική στέρηση προκειμένου να ζεσταθούν το χειμώνα που έρχεται.
Συγχαρητήρια στην τοπική σύμβουλο κ.Καλιόπη Οικονομάκου, την κ.Ασπασία Καλλιέρου (Ρ.Ο Διονύσου), την κ. Μαρία Παραδείση (Ρ.Ο Κηφισιάς- Καστρί), την κ. Έλντα Φλέγκα, την κ. Έφη Αδειλίνη, όλα τα μέλη της «Μουσικοπαρέας Διονύσου», τη Χορωδία του κ.Στέφανου Καρδιόλακα και όλους εκείνους που συνέβαλλαν για να πετύχει η φιλανθρωπική δράση.
Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε: «Εκ μέρους του Δήμου Διονύσου και της Αντιδημαρχίας παιδείας & πολιτισμού, όσο και προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας και τους φορείς που συνέβαλλαν στην επιτυχία της τριήμερης φιλανθρωπικής εκδήλωσης για τα παιδιά του ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ. Ο Δήμος Διονύσου θα συνεχίσει και στο μέλλον να βρίσκεται δίπλα σε όλους όσους έχουν την ανάγκη μας».   


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.