Αποτέλεσμα εικόνας για ασθενοφορο
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του 2,5 ετών αγοριού στο Ιλιον.

Το αγόρι βρέθηκε νεκρό σε αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού στο σπίτι του στο Ιλιον. Οι γονείς αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν η μητέρα σηκώθηκε να ταΐσει το μικρότερο παιδί της οικογένειας.

Η τραγωδία στο Ιλιον, ωστόσο, πήρε νέες διαστάσεις μετά την αποκάλυψη ότι είχε γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για παραμέληση. Συγκεκριμένα, το «Χαμόγελο» υποστηρίζει ότι δέχθηκε κλήση τον Σεπτέμβριο «που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας».

 Από την πλευρά του ο πατέρας του 2,5 ετών αγοριού, αρνείται τα όσα λέγονται περί αμέλειας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star. «Είναι δυνατόν να λέμε ότι υπάρχει αμέλεια εφ’ όσον κοιμάμαι; Ο μικρός έπαιζε όλη την ώρα. Έμπαινε και έβγαινε στον αποθηκευτικό χώρο. Κάποια στιγμή ξύπνησε και είδε ότι ήταν μισάνοιχτο. Είχε έναν ιμάντα και πιθανότατα το τράβηξε. Εχασα το παιδί μου», είπε.
Τραγωδία στο Ιλιον: «Ηταν ατύχημα… δεν γυρίζει πίσω», λέει η μητέρα του παιδιού

Η μητέρα του αγοριού, που εις βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και περιέγραψε τι συνέβη.

«Κάναμε δουλειές χθες από το πρωί και ο μικρός… είναι ένα κρεβάτι που έχει αποθηκευτικό χώρο. Είχαμε βγάλει λοιπόν τα ρούχα τα χειμωνιάτικα, βάλαμε μέσα τα καλοκαιρινά μας και ο μικρούλης πήγαινε και μου κρυβόταν και μου έκανε ‘κου-κου-τα’ και παίζαμε», αναφέρει και προσθέτει: «Και το βράδυ άφησα λίγο ανοιχτά εκεί το κρεβατάκι να πάρει αέρα και ήταν λίγο ο χώρος, ίσα δηλαδή που χώρεσε και πέρασε αυτός μέσα. Πήγαμε και κοιμηθήκαμε, ξαπλώσαμε κατά τις 19:30 γιατί είναι μωρό, κοιμάται νωρίς και με πήρε κι εμένα ο ύπνος μαζί του γιατί ξυπνάω από τις 04:00 το πρωί λόγω μωρού για να το ταΐσω».

«Εχουμε δύο παιδάκια αυτός ήταν 2,5 και το μωρό είναι 15 μηνών και όπως καταλαβαίνεις το μικρούλη ξυπνάει ακόμα τη νύχτα. Κάθε μέρα, λοιπόν, ξυπνάω 04:00 η ώρα τη νύχτα, μετά ξύπναγε ο μεγάλος και συνεχίζαμε. Οπότε γύρω στις 19:30 ήμασταν έτοιμοι για ύπνο. Ξάπλωσα κι εγώ δίπλα του, ξαπλώσαμε και κοιμηθήκαμε με το μωράκι μου, το πήρα αγκαλίτσα, κοιμηθήκαμε και κάποια στιγμή ξύπνησε και πήγε μέσα και πήγε εκεί πέρα από κάτω για να παίξει και τράβηξε και τον ιμάντα και τον πλάκωσε το στρώμα και τον πλάκωσε το πράγμα και δεν τον πρόλαβα μέσα στη νύχτα, δεν τον πρόλαβα, 5 η ώρα τον είδα. 5:00 το είδα το παιδί… Ατύχημα ήταν το παιδί μου… δεν έρχεται το παιδάκι μου πίσω…», υποστηρίζει η μητέρα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.