Η Μαρία Απατζίδη, βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΜεΡΑ25, κατέθεσε στις 17/1/2020  ερώτηση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σχετικά με την ενδεχόμενη κατάργηση του υποκαταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων που λειτουργεί στη Δροσιά, στην οδό Στρατηγού Πετρίτη 1.

Σημειώνουμε ότι είχε προηγηθεί παρέμβαση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη προς τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ για το ίδιο ζήτημα.

Η κα Απατζίδη,  επεσήμανε στην ερώτησή της ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα δημιουργήσει πολύ μεγάλη κυκλοφοριακή επιβάρυνση στην περιοχή και ιδιαίτερα στη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Στεφάνου. Η κα Απατζίδη  συνέχισε, τονίζοντας ότι το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Άγιο Στέφανο είναι εξαιρετικά επιβαρυμένο με τεράστιο πλήθος πελατών, αφού ο Δήμος Διονύσου αποτελείται από 7 πρώην Δήμους και Κοινότητες.

Η βουλευτής κατέληξε ρωτώντας τον αρμόδιο Υπουργό σε τι ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε ότι  το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ να παραμείνει σε λειτουργία και να μην επιβαρυνθεί δραματικά η καθημερινότητα των δημοτών.

Ο Δήμαρχος Διονύσου ευχαρίστησε την Βουλευτή για τη βοήθειά της.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.