Σύσκεψη εκπροσώπων του Δήμου Διονύσου με τον υφυπουργό Δημήτρη Οικονόμου, με θέμα το δασικό ζήτημα καθώς και τα όρια των οικισμών του Αγίου Στεφάνου και της Άνοιξης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020.

Το Δήμαρχο Διονύσου εκπροσώπησαν οι τρεις αρμόδιοι αντιδήμαρχοι τεχνικών υπηρεσιών & δημοτικών Έργων Στέφανος Κριεμάδης, στρατηγικού χωροταξικού σχεδιασμού & υποδομών Γιάννης Φωτάκης και πολεοδομίας & τοπικών παρεμβάσεων Χρήστος Παπαβασιλείου, ενώ παρών στη σύσκεψη ήταν και ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου.

Από πλευράς του Δήμου Διονύσου ζητήθηκε η αποφασιστική παρέμβαση του υπουργείου περιβάλλοντος, προκειμένου να αρθεί η ομηρία σε σχέση με το δασικό και τα όρια και να υπάρξει θετική έκβαση σε ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί επί πάρα πολλά χρόνια το Δήμο Διονύσου. 

Ο υφυπουργός περιβάλλοντος προσφέρθηκε να βοηθήσει προς την κατεύθυνση επίλυσης του χρόνιου προβλήματος και ζήτησε την έγγραφη αποστολή των προτάσεων του Δήμου.

Συμφωνήθηκε επίσης να παραμείνει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ υπουργείου περιβάλλοντος και Δήμου Διονύσου αλλά και να ακολουθήσουν νέες συναντήσεις με σκοπό την οριστική διευθέτηση του ζητήματος.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.