Με τον Δημήτρη Καιρίδη, Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔΑ Τάσος Μαυρίδης.
Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα μία γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση με τον Δημήτρη Καιρίδη στο γραφείο του. Συζητήσαμε μεταξύ άλλων για την ανάγκη χρηματοδότησης προς τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης για την κατασκευή πεζοδρομίων και έργων οδοποιίας και για το ζήτημα της διακοπής λειτουργίας του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ στην Πεύκη. 

Συζητήσαμε επίσης την ανάγκη επέκτασης του ωραρίου λειτουργίας του ΗΣΑΠ μέχρι τις 2:00 π.μ. την Παρασκευή και το Σάββατο, με σκοπό την ενοποίηση του ωραρίου λειτουργίας των τριών γραμμών του μετρό. τη διάνοιξη της προέκτασης της Λεωφόρου Κύμης με κατασκευή υπογειοποιημένου τμήματος, με σκοπό την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση περιοχών του Βορείου Τομέα Αθηνών, τη μελλοντική λειτουργία της Γραμμής 4 του μετρό στη Λυκόβρυση και την Πεύκη και τις προοπτικές της αξιοποίησης της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας στα όρια του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης». Και κατέληξε: «Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη Καιρίδη για τη συνεργασία. Προσδοκώ σε εμβάθυνσή της στο μέλλον. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα!»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.