Αποτέλεσμα εικόνας για Συμπαράσταση σε εργαζόμενο. Σοβαρό ατύχημα στο ΔΙΚΕΠΑΖ
Την συμπαράστασή τους σε εργαζόμενο που τραυματίστηκε μετά από απρόκλητη επίθεση επικίνδυνου αδέσποτου σκύλου, που περιθάλπεται στις εγκαταστάσεις του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ), εκφράζει σύσσωμα η Διοίκηση του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ).
Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 06.02.2020 και είναι το 6ο καταγεγραμμένο αυτού του μεγέθους. Ο εργαζόμενος διεκομήσθη άμεσα στο Τζάνειο Νοσοκομείο για εξετάσεις. Σημειώνεται ότι χρειάστηκε η επέμβαση ομάδας εργαζόμενων για να απελευθερωθεί από τα δόντια του ζώου.
Δυστυχώς, παρά την απαρέγκλιτη τήρηση των μέτρων προστασίας και την πιστή εφαρμογή του πρωτοκόλλου εργασίας, τα ατυχήματα είναι μέρος της καθημερινότητας της υπηρεσίας. Το περιστατικό αυτό καταδεικνύει τον υψηλό κίνδυνο που διατρέχει η σωματική ακεραιότητα των εργαζόμενων στην φροντίδα των αδέσποτων ζώων, οι οποίοι υπηρετούν καθημερινά στην πρώτη γραμμή.
Ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης τόνισε ότι: «Είμαστε ανακουφισμένοι για την κατάσταση της υγείας του, καθώς ο τραυματισμός δεν προκάλεσε μόνιμες βλάβες. Τιμούμε και αναγνωρίζουμε το δύσκολο και επικίνδυνο έργο των εργαζόμενων στην φροντίδα των αδέσποτων ζώων στο ΔΙΚΕΠΑΖ»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.