Ο Θεοδωρικάκος για Εβρο σύνορα, μέτρα

«Η κυβέρνηση αυστηροποιεί την στάση της και αντιδρά πολύ σωστά. Το μεταναστευτικό πρέπει να αντιμετωπιστεί με όρους κοινής λογικής και εθνικής ασφάλειας. Όλοι οι Έλληνες στηρίζουν την πολιτική της κυβέρνησης», δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.


Ο Υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6 για την κατάσταση στον Έβρο και τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στο μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, τόνισε πως «δεν είναι πρόσφυγες οι συγκεντρωμένοι στον Έβρο, αλλά παράνομοι μετανάστες» και ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ελκυστικός προορισμός για παράνομους μετανάστες».

Για τη στάση της κυβέρνησης και τα μέτρα που λαμβάνει για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ανέφερε: «Η κυβέρνηση αυστηροποιεί την στάση της και αντιδρά πολύ σωστά. Το μεταναστευτικό πρέπει να αντιμετωπιστεί με όρους κοινής λογικής και εθνικής ασφάλειας. Όλοι οι Έλληνες στηρίζουν την πολιτική της κυβέρνησης».
Για το θέμα διεκδίκησης ιθαγένειας, ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε πως... «στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών προβλέπεται ότι για να διεκδικήσουν την ελληνική ιθαγένεια όσοι εισέρχονται παρανόμως στην Ελλάδα θα πρέπει να βρίσκονται επτά χρόνια στη χώρα, από τρία σήμερα, εξομοιώνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να λάβουν ιθαγένεια όσοι εισέρχονται νόμιμα στην Ελλάδα».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.