O Νίκος Χαρδαλιάς

Απάντηση στα όποια σενάρια αποκλιμάκωσης των μέτρων έδωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.


Όπως ξεκαθάρισε, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης, μετά τις 27 Απριλίου θα υπάρξει συζήτηση για το εάν και πότε θα αρθούν σταδιακά τα μέτρα. Ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε ότι πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στα μέτρα, επισημαίνοντας ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.
«Τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμη. Το τονίζω γιατί ακούγονται σενάρια αποκλιμάκωσης των μέτρων. Μέχρι τις 27 Απριλίου δεν θα υπάρξει καμία χαλάρωση. Στη συνέχεια υπό προϋποθέσεις θα ξεκινήσει συζήτηση για το πότε θα υπάρξει η όποια αποκλιμάκωση», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, προσθέτοντας ότι θα δούμε τι μπορεί να γίνει με τη συμβουλή των επιστημόνων. «Μην περιμένουμε ότι θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και όλα θα είναι όπως πριν», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό και χαρακτήρισε ανευθυνότητα την όποια δικαιολογία μετακίνησης για εκείνες τις ημέρες. «Οποιαδήποτε συζήτηση ή διάφορες δικαιολογίες για τη μετακίνηση εκείνες τις μέρες είναι στάση ανεύθυνη», δήλωσε. «Αντιλαμβάνομαι την πίεση και τη διάθεση του Πάσχα κάποιων να μετακινηθούν, αλλά υπάρχουν κίνδυνοι. Μπορεί να οδηγηθούμε μέρες πίσω», επισήμανε.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.