Ποδοσφαιριστές της Λεβερκούζεν

Οι παίκτες, το προσωπικό και μέλη της διοίκησης της Μπάγερ Λεβερκούζεν συμφώνησαν ομόφωνα την Τετάρτη να αποδεχτούν ένα μη καθορισμένο «κόψιμο» των απολαβών τους, καθώς το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο αρχηγός των «ασπιρίνων», Λαρς Μπέντερ, επισήμανε ότι μετά από συζητήσεις μερικών εβδομάδων η απόφαση πάρθηκε την Τρίτη (31/03). «Η ομάδα είναι έτοιμη να "παραιτηθεί" από μέρος των μισθών, προκειμένου να στηρίξει το σύλλογο στην προσπάθεια που καταβάλλει για να σταθεί οικονομικά στη διάρκεια της κρίσης που βιώνουμε» δήλωσε ο Μπέντερ, μετά από την προπόνηση στην οποία οι παίκτες γυμνάζονται μόνο σε ζευγάρια. Οι προπονήσεις όλης της ομάδας δεν θα διεξαχθούν τουλάχιστον έως τις 5 Απριλίου.
Χωρίς μισθούς για ένα μήνα παίκτες και προσωπικό της Κάλιαρι

Οι παίκτες και το προσωπικό της Κάλιαρι συμφώνησαν να μην πληρωθούν για ένα μήνα, προκειμένου να βοηθήσουν το σύλλογο της Serie A, που εδρεύει στην Σαρδηνία, να ξεπεράσει την κρίση που έχει προκαλέσει η αναστολή των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα (1/04) ο πρόεδρος Τομάσο Τζιουλίνι. Η Serie A, όπως και τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας και κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν πότε και αν θα επαναρχίσει, παρότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας έχει καταστήσει σαφές ότι επιθυμεί να ολοκληρωθεί η σεζόν.

«Βλέπω ότι οι παίκτες και όλοι οι υπάλληλοι δείχνουν μία μεγάλη υπευθυνότητα και σοβαρότητα, με το να δεχθούν να μην πληρωθούν για ένα μήνα», τόνισε ο Τζιουλίνι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τοπική τηλεόραση Videolina την Τετάρτη (1/04). «Πρόκειται για μία κίνησε μεγάλης υπευθυνότητας, που μας επιτρέπει να μετριάσουμε κάπως τις απώλειες. Εάν δεν επαναρχίσει το πρωτάθλημα, θα εξετάσουμε τις κινήσεις μας για τους επόμενους μήνες, προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε αυτούς που αποδέχτηκαν αυτή την πρόταση.»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.