Κορωνοϊός – Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Τα κρούσματα θα αυξηθούν πολύ τις  επόμενες εβδομάδες - CNN.gr

Πιο συγκεκριμένα, η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ανεφερε ότι «σήμερα οι πρώτοι Ευρωπαίοι εμβολιάζονται κατά της COVID-19. Είμαι συγκινημένη που βλέπω άτομα που λαμβάνουν το εμβόλιο παντού σε όλη την ΕΕ. Από τη Μαδρίτη στο Παρίσι, από την Αθήνα στη Ρίγα.

«Πρώτα προστατεύουμε τους πιο ευάλωτους. Σύντομα θα έχουμε αρκετές δόσεις για όλους μας», πρόσθεσε η πρόεδρος της Κομισιόν ανήμερα της εκκίνησης του προγράμματος εμβολιασμού σε όλη την Ευρώπη και στη χώρα μας.
Με το εμβόλιο «γυρίζουμε σελίδα», αναφέρει η Στέλλα Κυριακίδου

Μέσω των εμβολιασμών «θα συνεχίσουμε να σώσουμε ζωές και να γυρίσουμε σελίδα στην πανδημία» τόνισε νωρίτερα με τη σειρά της, η επίτροπος Υγείας της ΕΕ, Στέλλα Κυριακίδου.

Παράλληλα, σημείωσε ότι «οι εκστρατείες εμβολιασμού ξεκινούν σήμερα σε όλη την ΕΕ». «Είμαστε πιο δυνατοί μαζί: σήμερα οι εμβολιασμοί ξεκινούν στην ΕΕ, μετά την έγκριση του εμβολίου BioNTech / Pfizer # COVID19 για χρήση στην ΕΕ» επισήμανε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ενώ η Κομισιόν αναφέρει: «Έχουμε ενεργήσει με ενότητα σε όλη αυτή την πανδημία. Σήμερα αρχίζουμε να γυρίζουμε μαζί τη σελίδα σε αυτό το κεφάλαιο, μαζί».

Σημειώνεται, ότι σήμερα ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού, σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας που πλήττει ολόκληρο τον κόσμο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.