Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της ΚΤΥΠ A.E. («Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»), ύστερα από αίτηση του δήμου μας, αποφάσισε την έγκριση των μελετών της Τ.Υ. του δήμου μας, την δημοπράτηση και την κατασκευή δύο (2) σύγχρονων κλειστών σχολικών γυμναστηρίων στα σχολικά συγκροτήματα που βρίσκονται: το ένα στο τέρμα της οδού Ν. Πλαστήρα (δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής»), προϋπολογισμού 780.000 ευρώ και το άλλο στο σχολικό συγκρότημα της οδού Γ.Γεννηματά, προϋπολογισμού 790.000 ευρώ.

Έτσι ικανοποιείται επιτέλους ένα πάγιο εδώ και πολλά έτη, αίτημά του Δήμου μας, γονέων, μαθητών, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.

Επίσης εγκρίθηκε η κατασκευή του 5ου δωδεκαθέσιου (12/Θ) Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων (Φιλιππουπόλεως και Κέννεντυ, Εργατικές Κατοικίες), σε αντικατάσταση του παλαιού προκατασκευασμένου (κατασκευάσθηκε από τη ΜΟΜΑ-στρατιωτική υπηρεσία- πριν 50 έτη) σχολικού κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται σήμερα.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή για τη συνεργασία, την άμεση και θετική ανταπόκρισή του. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες του στο Υπουργείο, το Δ.Σ. της ΚΤΥΠ Α.Ε. και τις υπηρεσίες της για τη γόνιμη συνεργασία και την υποστήριξή τους.Λάζαρος Κυρίζογλου

Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Α’ Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.