Στην πρώτη γραμμή ο ΣΠΑΠ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσση Σιώμο για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας. 


Εργαζόμενοι και Εθελοντές του ΣΠΑΠ για ακόμα μια φορά βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσση Σιώμο για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης από νωρίς το πρωί.

Ο ΣΠΑΠ με καλοσυντηρημένα τα εκχιονιστικά του μηχανήματα με επαρκέστατη ποσότητα εκχιονιστικού αλατιού και με εργαζομένους και εθελοντές έτοιμους να χειριστούν τα εκχιονιστικά μηχανήματα όπου υπήρχε ανάγκη ώστε να μην δημιουργηθεί πουθενά κυκλοφοριακό πρόβλημα. Ο Πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Ο ΣΠΑΠ ήταν και είναι σε απόλυτη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει όσο το δυνατόν καλύτερα την χιονόπτωση και τον παγετό. Η Περιφέρεια Αττικής μας  προμήθευσε επαρκή ποσότητα  αλατιού και οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές μας ήταν απόλυτα έτοιμα να επέμβουν σε κάθε ανάγκη. Σήμερα από νωρίς το πρωί ολοκληρώσαμε τον εκχιονισμό του δρόμου Πεντέλης – Αγίου Πέτρου καθώς επίσης και τον δρόμο από τον Άγιο Παντελεήμονα έως το Πυροφυλάκιο του ΣΠΑΠ  «Παναγιώτης Φούρλας» το οποίο βρίσκεται λίγο πριν την κορυφή του Πεντελικού. Η διοίκηση, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του ΣΠΑΠ θα βρισκόμαστε σε 24ώρη ετοιμότητα και επιφυλακή προκειμένου να επέμβουμε άμεσα όπου παραστεί ανάγκη. Θα συμβούλευα επίσης τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις για την αποφυγή ατυχημάτων εξαιτίας του παγετού.

Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Βασίλη Κόκκαλη που μας παρείχαν έγκαιρα εκχιονιστικό αλάτι χύμα αλλά και σε σακούλες. Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζομένους και στους εθελοντές του ΣΠΑΠ που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή με εξαιρετικό ζήλο αψηφώντας κάθε κίνδυνο για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία και κανένας κίνδυνος για τους πολίτες».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.