Απίστευτα πράματα συμβαίνουν στο νησί της Αίγινας αφού όρισαν ‘’διοικητή’’ στο κέντρο υγείας τον οδηγό του ασθενοφόρου!!!. Ήδη ο νέος ‘’διοικητής’’  διατυμπανίζει πως είναι αδιανόητο να μην επιλεγόταν αυτός αφού είναι και Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου ενώ παράλληλα είναι και ο κομματάρχης της αντιπεριφερειάρχης νήσων.





Πάμε να πάρουμε τα πράματα από την αρχή:

Νέος πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αίγινας είναι ο κύριος Θεριανός Στυλιανός. Ο  οποίος είναι οδηγός ασθενοφόρου στο  Κέντρου Υγείας Αίγινας.

Η υπαλληλική του σχέση είναι  με σύμβαση τα τελευταία χρόνια.  Τα προσόντα του είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου και έχει τελειώσει το ΙΕΚ ΕΚΑΒ (διασώστης πληρώμα ασθενοφόρου). Τέλος είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας.

Η κομματική του ταυτότητα βρίσκεται στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και ουδέποτε υπήρξε υποστηρικτής της Νέας Δημοκρατίας.

Για την ίδια θέση είχαν εκφράσει την βούληση έξι άτομα.

  1. Αδάμ Κωνσταντίνος συνταξιούχος πρωην διευθυντής τραπεζικού υποκαταστήματος και πρώην πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής , τοποθετημένος από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ
  2. Δούκας Σωκράτης ιδιώτης γιατρός – ειδικότητα χειρουργός , δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ.
  3. Κασιμάκης Παναγιώτης απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου, Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αίγινας και Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ.
  4. Μαυροθαλασσίτης Χρυσόστομος ιδιώτης γιατρός – ειδικότητα καρδιολόγος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αίγινας. Κατά το παρελθόν είχε διατελέσει γιατρός του Κέντρου Υγείας Αίγινας .
  5. Οικονόμου Νικόλαος καθηγητής Πληροφορικής – Γυμνασιαρχής – κάτοχος μεταπτυχιακού Δημόσιας Διοίκησης – πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας, πρώην γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ.
  6. Τζίτζης Φίλιππος απόφοιτος Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών- υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής αποσπασμένος στο Κέντρο Υγείας Αίγινας , δημοτικός σύμβουλος (αρχηγός δημοτικής παράταξης) στο δήμο Αίγινας πρώην πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ και πρωην αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού στον Δήμο Αίγινας.

Οι άνω υποψήφιοι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες είχαν καταθέσει ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ  την αίτηση υποψηφιότητας για την θέση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής του Κ.Υ. Αίγινας.

 Ο τοποθετημένος στην θέση του προέδρου με απόφαση που υπογράφει ο διοικητής της 2η ΔΥΠΕ κ. Χρήστος Ροϊλός κατέθεσε ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΑΙΤΗΣΗ.

Εκπρόθεσμη αίτηση κατέθεσε και ο δημοσιογράφος Νικόλαος Αλεξίου ο οποίος κατέχει Πτυχίο Νομικής και είναι διαμερισματικός σύμβουλος στο δημοτικό Διαμέρισμα της Αίγινας (επικεφαλής διαμερισματικής παράταξης).

 Την τοποθέτηση του νυν προέδρου την ζητούσε επιτακτικά ο Δήμαρχος Αίγινας Γιαννης Ζορμπας ,και  η Αντιπεριφερειαρχης Νήσων Θεωδορακοπουλου Βασιλική .

 Εν κατακλείδι ενώ υπήρχαν υποψηφιότητες αξιόλογες με εξέχουσα του ιατρού Χρυσόστομου Μαυροθαλασσίτη , του οποίου η προσφορά είναι μεγάλη στο Κέντρο Υγείας  Αξιοσημείωτο είναι πως και οι αιτήσεις ήταν  εμπρόθεσμες .

 Τελικά πρόεδρος  ορίστηκε άτομο το οποίο είχε λιγότερα προσόντα (απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου) , με ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΑΙΤΗΣΗ, έχει υπαλληλική σχέση με το Κέντρο Υγείας.

Αυτό που δεν μπορούμε  να κάνουμε τα στραβά μάτια είναι στην εκπρόθεσμη αίτηση και στο γεγονός ότι ο ελεγκτής είναι και ελεγχόμενος για ποια διαφάνεια , για ποια αξιολόγηση και για ποια αξιοκρατία μπορούν να μιλήσουν εκεί στην Νέα Δημοκρατία με αυτές τις μεθόδους γυρνάμε στο παρελθόν δεν εκσυγχρονίζουμε το κράτος.

Με λίγα λόγια ανάμεσα σε αιτήσεις γιατρών επιστημόνων επιλέχτηκε ο οδηγός του ασθενοφόρου διότι είναι κολλητός της κας.Θεοδωρακοπούλου.

πηγή:attikiola

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.