Η αγορά της Θεσσαλονίκης απέκτησε και πάλι ζωή μετά την απόφαση της κυβέρνησης. Τι ζητήθηκε από τον επικεφαλής της δημοτικής αστυνομίας.


Θέματα που αφορούν την διευκόλυνση στη λειτουργία της αγοράς Θεσσαλονίκης, μετά την απόφαση για άνοιγμα με την μέθοδο του click away, την οποία θα πρέπει να βοηθάει και το σωστό μέτρο στην αστυνόμευση των δρόμων, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανοχή στην ανομία, απασχόλησαν την συνάντηση εκπροσώπων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για Δράσεις που αφορούν την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Δαγκλή.


Η αντιπροσωπεία του ΕΕΘ που αποτελούνταν από τον κ. Κώστα Ιακώβου Οικονομικό Επόπτη, τον κ. Λευτέρη Γεωργιάδη Πρόεδρο της Επιτροπής Αγοράς και Μέλος Δ.Σ. και το Μέλος της Επιτροπής Αγοράς και του Δ.Σ. κ. Σωτήρη Τοζακίδη, ζήτησε από τον κ. Δαγκλή η δημοτική αστυνομία να μέριμνα ώστε να πραγματοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι φορτοεκφορτώσεις στα καταστήματα, ενόψει μάλιστα και της μεγαλύτερης απελευθέρωσης στο λιανεμπόριο.



Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.