Ο Λιονέλ Μέσι διοργάνωσε στο σπίτι του στη Βαρκελώνη μπάρμπεκιου, παρουσία των συμπαικτών του, τη Δευτέρα του Πάσχα.


Η διοργάνωση του μπάρμπεκιου κίνησε τις υποψίες για παραβίαση των μέτρων για κορωνοϊό στην ισπανική πόλη. Μάλιστα, η συγκεκριμένη κίνηση του Μέσι τράβηξε την προσοχή τόσο της La Liga (διοργανώνει το ισπανικό πρωτάθλημα) όσο και της καταλανικής κυβέρνησης, η οποία γνωστοποίησε ότι η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Το μπάρμπεκιου εξελίχθηκε σε πάρτι, με τους παίκτες να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους! Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα βίντεο, όπου ακούγονται να τραγουδάνε το γνωστό «Campeones, campeones oe oe oe» (σ.σ. πρωταθλητές).

Επίσης, η ισπανική λίγκα ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν, για να διαπιστωθεί κατά πόσο παραβιάστηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του κορωνοϊού. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία, στο σπίτι του Μέσι βρέθηκαν περίπου 40 άτομα, ενώ το όριο είναι μέχρι έξι άτομα στην περιοχή Καστελδέφελς.

Ο τοπικός κυβερνήτης, Πέρε Αραγονές, τόνισε: «Θα δούμε αν θα χρειαστεί να κάνουμε περαιτέρω ενέργειες. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Θέλουμε άτομα που είναι δημοφιλή να ενεργούν με μεγαλύτερη αυστηρότητα, διότι λειτουργούν ως παραδείγματα».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.