Eνα ισχυρό σύνολο θα παρουσιάσει η εθνική των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2021 με στόχο να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το οποίο ήταν 3ο διαδοχικό και 15ο χρυσό στο σύνολο.


Μετά τον Κέβιν Ντουράντ, δύο ακόμη ΝΒΑερς απάντησαν θετικά για συμμετοχή στην Team USA. Ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Μπαμ Αντεμπάγιο είπαν το «ναι» στην Ομοσπονδία των ΗΠΑ.

Ο «Μούσιας» πάντως αντιμετωπίζει τραυματισμό στο δεξί πόδι, εξαιτίας του οποίου δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά για τους Μπρούκλιν Νετς στη σειρά με τους Μπακς στα ημιτελικά της Ανατολής. Αν τον έχει ξεπεράσει, τότε θα είναι στη δωδεκάδα της εθνικής των ΗΠΑ που θα ταξιδέψει στο Τόκιο. Αντεμπάγιο θα πρέπει να παλέψει για να κάνει το ταξίδι στην Ιαπωνία.

Όσον αφορά τον ψηλό των Μιάμι Χιτ, Μπαμ Αντεμπάγιο, θα πρέπει να καταβάλει προσπάθεια για να πείσει τον Γκρεγκ Πόποβιτς να τον συμπεριλάβει στους καλύτερους δώδεκα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μέχρι στιγμής διαθέσιμοι για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη έχουν δηλώσει ακόμη οι Κέβιν Ντουράντ, Ντέβιν Μπούκερ, Τζέισον Τέιτουμ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Ντρέιμοντ Γκριν και Μπράντλι Μπιλ.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.