Μαθητές και μαθήτριες της Β’ τάξης (Β1) του 4ου Δημοτικού Πεύκης υποδέχθηκε ο  Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 15 Ιουνίου και συζήτησε μαζί τους για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Ο κ. Μαυρίδης καλωσόρισε τους μαθητές και τις εκπαιδευτικούς και τους παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίον λειτουργεί ο Δήμος, ενώ τους ενημέρωσε για μία σειρά από θέματα, για τις πολιτικές που υλοποιεί ο Δήμος σχετικά με την ανακύκλωση και γενικότερα για το περιβάλλον, για τις σχολικές μονάδες, για τον εθελοντισμό, για τα έργα που προγραμματίζονται και αφορούν στη νέα γενιά κ.α.

Ο Δήμαρχος απάντησε στα ερωτήματα που του έθεσαν και τους έδωσε σε όλους και όλες αναμνηστικά γούρια. Οι μαθητές του παρέδωσαν ένα φυτό σε γλάστρα από ανακυκλωμένο πλαστικό, πάνω στο οποίο κάθε παιδί τοποθέτησε ένα χαρτάκι με το αίτημά του από τον Δήμο: πράσινο, ανακύκλωση, αγάπη, αλληλεγγύη κ.λπ.

Τους μαθητές συνόδευαν οι κυρίες Κιόρογλου Ελένη(εκπαιδευτικός του τμήματος), Αλατάρη Αγγελική (εκπαιδευτικός Παράλληλης Στήριξης), Αριάδνη Καρτεράκη (εκπαιδευτικός ιδιωτικής Παράλληλης Στήριξης), ενώ η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της διευθύντριας του σχολείου κυρίας Ειρήνης Τζοβλά

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Έχω ξαναπεί ότι οι καλύτερες μου στιγμές ως Δήμαρχος είναι αυτές που περνάω με τα παιδιά της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. Σήμερα είχα τη χαρά να υποδεχθώ στο Δημαρχείο μαθητές του 4ου Δημοτικού Πεύκης. Τους παρουσίασα τον τρόπο που λειτουργεί ο Δήμος, τις προσπάθειες που κάνουμε για να ενισχύσουμε την ανακύκλωση με νέα ρεύματα, προσπάθειες που αγκαλιάζουν πρώτοι οι νέοι και οι νέες του Δήμου μας και κυρίως οι μαθητές και οι μαθήτριες, αλλά και μια σειρά από θέματα που αφορούν τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης του μέλλοντος, στον οποίον θέλουμε να ζήσουν αυτά τα παιδιά με καλύτερη ποιότητα ζωής. Είχα επίσης τη χαρά να απαντήσω στις ερωτήσεις τους και να καταγράψω τις ιδέες τους γιατί σε αυτά τα παιδιά ανήκει το μέλλον».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.