Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) ανακοινώνουν τα προσωρινά αποτελέσματα μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφής παιδιών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα προσωρινά αποτελέσματα από την ιστοσελίδα του Δήμου, στο σύνδεσμο https://drive.google.com/drive/folders/1nskbbW_mxQh_jvSACbEPVpLV8KedFDjB

Σε συμμόρφωση του νέου κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR), η αναζήτηση της σειράς κατάταξης γίνεται σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου που έχει δοθεί σε κάθε αιτούντα στο προσωπικό του email.

Μετά την ανάρτηση των πινάκων προσωρινής μοριοδότησης στις 25/6/2021, τυχόν ενστάσεις θα κατατίθενται αποκλειστικά στη ψηφιακή πλατφόρμα https://vvvaitiseisvn.tcloudap, με τους κωδικούς που έχετε ήδη δημιουργήσει και εντός τριών ημερών, από τη Δευτέρα 28/6/2021 (ώρα 10:00 π.μ.) έως την Τετάρτη 30/6/2021 (και μέχρι της 24:00 μ.μ).

Περισσότερες πληροφορίες για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου και στο σύνδεσμο http://www.vvv.gov.gr/index.php/paideia/paidikoi-vrefonipiakoi.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.